Discussie: weer geen telefoon
Los bericht bekijken
  #19  
Oud 7 mei 2009, 11:25
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
k denk zelf dat een goed functionerende, dwz, goed en tegen minimale kosten bereikbare en deskundige helpdesk juist klanten behoudt en zelfs wint en dus uiteindelijke voor iedereen winst oplevert.
Dat kan heel goed. Alleen de investering die het kost om dat op te zetten, moet vantevoren gemaakt worden, en dan is het nog maar zien of het werkt. Er is een hoge drempel in ieder geval, en er zijn ook maar bar weinig bedrijven die daarin slagen, en geen één die ik weet die dat wel kunnen zonder relatief duur te zijn.
Citaat:
Wat mij betreft mogen ze een groot deel van het marketing budget in de helpdesk en aanverwante zaken pompen, jammer voor Georgina, maar beter voor klanten en uiteindelijk voor Ziggo zelf.
Tja de één levert meer directe winst op dan de ander, direct marketing en klantenservice. Maar misschien een goed idee: die twee combineren. Doe die investering, neem lekker veel dure medewerkers en dan begin dán een actie van het feit dat je klantenservice zo makkelijk te bereiken is. Alleen jammer dat als ze dat lukt, wat met genoeg goede wil en geld geen probleem moet zijn, niemand ze gaat geloven...
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties