Los bericht bekijken
  #19  
Oud 7 mei 2009, 10:40
Regio HHW's schermafbeelding
Regio HHW Regio HHW is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 januari 2009
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Humax IRHD-5000C
Berichten: 22
Standaard

Ik heb datzelfde probleem met mijn telefoon, ook contact gehad met Ziggo en eerst kreeg ik een mail dat het een algemeen probleem is waar aan gewerkt wordt. Later kreeg ik een standaard mail dat ik de stekker 5 minuter eruit moest laten en mijn DECT telefoon niet te dichtbij mag zetten. Ik heb in een mailtje teruggestuurd dat ik het vreemd vind dat het een algemeen probleem is, maar dat ik er niks van op de site zie staan.
Ze willen zeker niet dat Kassa of Radar erachter komt.
Ook ik heb het helemaal gehad met Ziggo, het is zo zonde dat Multikabel met hen in zee is gegaan. Het was zo'n goed product en nu is alles waardeloos. Iedereen die ik spreek raad ik aan om Ziggo zeker niet te nemen, je krijgt er alleen maar gezeur mee.

Ik heb ook een paar maanden last van een extra kiestoon als ik ga bellen. Ik weet niet of meerdere mensen hier ook last van hebben. Toen kreeg ik dezelfde oplossing van Ziggo als nu, maar ik het het probleem nog steeds.
Het is schandalig dat ze nog zoveel geld durven vragen voor een product dat niet werkt. Maar ja, zij hebben een machtspositie, zou ik een keer tegen een cliënt moeten zeggen 'hier heb je de rekening maar alles wat je wilt is niet gelukt maar je moet toch even betalen' dat kan toch niet zomaar!!!

Hopelijk lossen ze het snel op.