Los bericht bekijken
  #98  
Oud 7 mei 2009, 06:33
vettekees's schermafbeelding
vettekees vettekees is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: Deventer @home
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Volgens de gegevens zou de 1 TB harddisk iets meer geluid produceren maar zoals ik het nu van jou hoor schijnt dat dus nogal mee te vallen.
Het is ook vreemd, want ik heb het ook gelezen dat de schijf heel iets meer geluid zou moeten maken. Misschien komt het omdat ik de schroeven net iets minder strak in de houder heb geschroefd, zodat hij minder direct kontakt maakt met de behuizing. {minder klankbordwerking} Het blijft een rare schijf. Hij zou niet sneller moeten zijn, maar hij is sneller. Hij zou niet stiller moeten klinken, maar hij is stiller.


Citaat:
Uh, de originele schijf hoor ik helemaal niet draaien en/of zoeken. Alleen met je oor tegen de ventilator opening. Kennelijk zit daar toch verschil in.

De originele schijf is ook heel stil.. Het punt is alleen, als een nieuwe schijf nog stiller is, dan valt dat meteen op. Het kan best komen, wat ik zei, dat het door de verminderde klankbordwerking komt, door het losser vastschroeven. Maar dat hoor ik later van jullie wel, als jullie hem getest hebben.

Citaat:
Dan kun je de schijf altijd nog in je PC erbij hangen als extra opslag, of gebruik je hem als externe harddisk door hem in een losse behuizing met een usb interface te hangen die je voor minder dan 20 euro kunt kopen.
Weggegooid geld is het nooit in elk geval

Zo is dat. Maar ik weet zeker dat niemand het weggegooid geld vind, als hij deze schijf heeft geplaatst. Wat dat betreft kun je alvast beter een plekje gaan reserveren voor de originele 320GB schijf. Want één ding weet ik zeker, die zet je nooit meer terug in de 5050.

Citaat:
Gefeliciteerd Kees, dat is een prachtig resultaat Moet ik misschien toch ook maar overwegen.
Bestel hem maar, daar krijg je echt geen spijt van.
Zolang je maar voorzichtig bent met het verwisselen van de schijf en alles met beleid losschroeft, kan er eigenlijk niks mis gaan. Het wijst zich allemaal vanzelf als je de kap eraf hebt geschroefd.

Eerst de 4 schroefjes uit de bodem van de houder schroeven. Dan houder optillen en stekker van de schijf af trekken. En het ventilatorstekkertje van de print loshalen.{lukt dat ventilatorstekkertje loshalen niet makkelijk, dan de ventilator losschroeven uit de houder} Dan de 4 schroeven uit de houder schroeven die de schijf op z'n plek houdt, en je haalt de schijf er zo uit. Dan de nieuwe er weer in en stekkertjes er weer op, en klaar is Kees. Het opstarten kan even duren de allereerste keer. Zie je niks gebeuren, dan moet je nog een keer op het front de powertoets in drukken. En ineens start hij op en zie je de tekst in beeld. "Wilt U de schijf formateren?" Druk dan op "OK", en dan zie je na het formateren wat een paar minuten duurt, ineens je TV-beeld weer. En dan zie je in het menu ineens 955 GB voor video in beeld staan.

Laatst gewijzigd door vettekees; 7 mei 2009 om 06:54
Met citaat reageren