Los bericht bekijken
  #23  
Oud 7 mei 2009, 02:47
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Het is gewoon zo dat de afdeling verkoop van Ziggo nu al het DOCSIS 3.0 met nieuwe modem "verkoopt"
Neen, dat is niet juist. "Verkocht" worden de abonnementen zoals ze nu zijn, met de toevoeging dat ze zeer binnenkort (dus van de zomer) verhoogd zullen worden. Zoals gezegd, heb je op dit moment nog helemaal geen nieuw modem nodig. Neem je Alles in 1 Extra, krijg je 20Mbps. Dat is wat beloofd wordt. Welk modem je dan hebt maakt daarvoor geen donder uit.

Wat ook beloofd wordt is dat je op gegeven moment (wederom, van de zomer) een hogere snelheid zult krijgen voor dezelfde prijs. Indien daarvoor een nieuw modem nodig is, zal je dat krijgen. De toezegging dat je in ieder geval het nieuwe modem gaat krijgen, kan dus wel gedaan worden, dat klopt ook gewoon.

Is voor jouw abonnement geen nieuw modem nodig (ofwel je abonnement krijgt dan geen snelheid waarvoor dat nodig is, of je hebt het nieuwe modem, al dan niet per abuis, al ontvangen), dan is het wat dat betreft al geregeld.

Je moet dus níet de komende snelheidsverhogingen zien als hetzelfde als de uitrol van nieuwe modems. De één wordt beloofd, de ander is in sommige gevallen noodzakelijk om die belofte waar te maken.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties