Discussie: weer geen telefoon
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 6 mei 2009, 15:11
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Je bedoelt: "Ziggo WIL er geen rekening mee houden op welke manier en via welke provider een klant contact wil leggen met de HD".
Ik geloof niet dat het technisch mogelijk is te detecteren wat voor lijn er wordt gebruikt om dan automatisch door te schakelen. Ik ken in ieder geval egen enkel bedrijf wat dat doet.

Een gratis nummer voor storingen waarvan de fout bij Ziggo ligt is in theorie een beter idee, maar in de praktijk onhandig. Het zou misbruikt worden door mensen met andere technische vragen of storingen waar Ziggo niks mee te maken heeft. Het geld voor het bekostigen van die lijn moet ergens vandaan komen. En als het niet een bijdrage van de klant die belt is (en lokaal tarief is peanuts vergeleken met de kosten voor Ziggo per minuut), moet het van het abonnementsgeld komen. Maar dát is natuurlijk ook weer niet goed.

Dat jouw mobiele aanbieder veel te veel bovenop de gewone belkosten gooit voor 0900 is hun verantwoordelijkheid. Zoals ik zei, vind je op de website waar je zelf naar linkte genoeg aanbieders die een redelijker tarief hanteren.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties