Discussie: weer geen telefoon
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 6 mei 2009, 11:34
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Het nummer is gewoon lokaal tarief. Mobiel naar 0900 is en blijft echter onverstandig dankzij de kosten die mobiele providers ervoor rekenen. Echter, elk gesprek van jou met de klantenservice kost je (normaal gesproken) 2,4ct/minuut. Datzelfde gesprek kost Ziggo echter euro's per minuut. Daarom is het ook niet vreemd dat ze een betaald nummer gebruiken, anders zou dat geld ergens anders (lees: verhoogd abonementsgeld) vandaan moeten komen.

De enigen die er voordeel bij hebben dat bellen van mobiel naar 0900 zo duur is, zijn de mobiele providers. Heeft dan ook meer zin daar je beklag te doen. Bij die link vind je namelijk ook aanbieders die minder belachelijk duur zijn naar 0900 nummers (duurder dan van vast naar 0900 zal het altijd blijven). Dat betekent dat ze het dus wel kúnnen.

Maar goed, ik begrijp uit het feit dat we nu hopeloos off-topic zijn, dat het probleem is opgelost. Persoonlijk is het verhelpen van zo'n onhandig probleem me wel €11,- waard .

Daar de storing waarschijnlijk bij Ziggo lag, kán je schriftelijk, met bewijs van de kosten die je al bellend hebt gemaakt, restitutie proberen te vragen.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties