Los bericht bekijken
  #92  
Oud 6 mei 2009, 09:51
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.665
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door golftouch Bekijk bericht
Daar ben ik helemaal niet bang voor. Heb nu in de andere 2 pvr's ook grotere DB35 schijven zitten en heb al die tijd nog geen enkel probleem gehad.
Ik had de andere posts erboven niet gezien en reageerde op de reactie van VetteKees dat ik er geen spijt van zou krijgen.

Ik ben sowieso een voorstander om altijd een grotere hdd te nemen met dezelfde specificaties als de originele. Dat altijd meteen de garantie verloopt als je de kast openmaakt is ook niet helemaal waar want toen mijn Samsung P850RS kapot ging (de bekende 3 leds) werd deze zonder problemen gerepareerd. Zij kunnen echt wel zien dat er ineens een totaal lege 160GB hdd in zat.

Ik heb behoorlijk veel discussies gevoerd over de DB35 schijf die in de iPVR9200 zit en de P850R. Zowel op dit Forum, het oude en op Kieskeurig.
De ene vond het grote onzin om een DB35 erin te zetten en de andere zweerde erbij. Het grappige was dat de DB35 schijf niet eens duurder was dan een vergelijkbare niet DB35 schijf. Om die reden snapte ik de hele discussie niet. Ik heb nooit problemen gehad met die schijven. Mijn ouders ook niet. Andere gebruikers die toch een andere schijf erin zette klaagden over een te warme kast, vastlopers, slechte/blokkerige opnames, haperend afspelen, etc.

Dat de DB35 schijf destijds slecht leverbaar was was vervelend maar als je wist wat je ervoor terug kreeg nam je graag die paar dagen extra wachten op de koop toe.

Net zoals VetteKees heb ik ook lopen zoeken wat de meest ideale schijf zou zijn. Dat was de ST31000322CS. Zie onze eerdere posts.
Dat het altijd een risico is die je neemt omdat nog weinig mensen een 1TB erin hebben zitten dat klopt. Als hij toch niet naar behoren werkt heb ik 100 Euro "voor niets" uitgegeven.

Als het goed is komt mijn schijf morgen binnen en dan wordt hij er meteen in gezet. Ik zal zoals afgesproken wat foto's maken hiervan.
__________________
Power is nothing without control !!!
Met citaat reageren