Los bericht bekijken
  #24  
Oud 5 mei 2009, 23:41
Hillpet's schermafbeelding
Hillpet Hillpet is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 januari 2009
Locatie: Hengelo, @Home
DTV: Humax 5050c, PCH-C-200, Siemens Gigaset 750c
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HMK Bekijk bericht
Vraagje: Houd dit programma de teletekst ondertitels in tact?
Helaas, de download link werkt niet, dus ik heb hem nog niet kunnen proberen.

Mijn volgende probleem is namelijk dit: Ik heb een aantal films opgenomen waar alleen teletekst ondertitels bij zitten. Die kan ik er uit halen met ProjectX, alhoewel dat bij sommigen wel lukt, en bij een boel niet (joost mag weten waarom niet).
In de gevallen waar het wel lukt, loopt naderhand de ondertitel niet gelijk, omdat ik éérst de ondertitel eruit gehaalt heb, en daarna pas de reclameblokken verwijderd heb met VideoRedo. Helaas gaat het niet andersom, want VideoRedo haalt tijdens het bewerken de ondertitels weg.
Ik heb geen problemen met ZDF opgenomen films in te laden met pinnacle, nadat de file extensie is veranderd in m2ts. Had ik ook niet verwacht omdat VLC deze ook goed laat zien.
Over de subtitling ben ik nog niet uit. Ik heb wel subtitles in VLC, maar kan nog niet goed beoordelen of deze in het video zitten, of als losse DVB-Subt MPEG packets in de stream. Ik denk het laatste, maar ben nog niet aan de andere packets toegekomen. Er zitten een stuk of 5 packets in waarvan ik nu Video, Audio en de PCR PID heb gezien.

Ik weet niet hoe Pinnacle Studio met subtitles in de m2ts files omgaat.


-Peter-