Discussie: Steeds resetten
Los bericht bekijken
  #17  
Oud 5 mei 2009, 20:34
FRanatic's schermafbeelding
FRanatic FRanatic is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 maart 2009
Locatie: Roosendaal / @Home
Ziggo Internet: Ai1+ / Cisco EPC3212 / WRT320N
DTV: IRHD-5000C
Berichten: 112
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennie kregting Bekijk bericht
Nu weet ik nog lang niet alles, maar stel ik koop willekeurig een N-Router moet ik dan voor mijn 2 pc's en Laptop andere W-less netwerkaarten kopen? Ik neem aan dat die dan niet de gebraagde snelheden leveren? Dat zou dan uiteindelijk weer hetzelfde probleem geven of zit ik fout met deze gedachte? Wat betreft de uitgave voor een Router, het maakt me niks uit wat hij kost nu loop ik vloekend en tierend van Zolder op en neer .

Gr,
Bennie
Over welke afstand heb je deze problemen ? Als de router op zolder staat en je wilt beneden draadloos verbinden, kan het zwakke signaal ook voor problemen zorgen.
Probeer je router eens centraal in je huis te plaatsen. Ik begrijp dat het lastig kan zijn, maar het is het proberen waard.

Ik zelf heb ook een geval gehad dat ik steeds maar niet kon verbinden of brakke snelheden had via WLAN. Na wat verschillende plaatsen geprobeerd te hebben, heb ik nu een goed plek voor mijn router gevonden.
Ook een ander kanaal wil nog wel eens helpen. Probeer ze allemaal eens zou ik zeggen.

EDIT: Ik zie net dat mijn advies totale onzin is als je bedraad deze problemen hebt. Mochten de problemen wel door WLAN gebruik veroorzaakt worden, dan kun je mijn advies volgen.