Los bericht bekijken
  #14  
Oud 5 mei 2009, 13:24
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Als ik het goed lees heeft u een consequent instabiel product.
Geldt voor TV, internet en/of ook voor telefonie?

Jammer te lezen dat als u de helpdesk belt een standaard antwoord krijgt van "Reset u modem eens" en dit dan gelijk de kwaliteit van het helpdesk zou weergeven.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renetta Bekijk bericht
Laten we maar van geluk spreken dat Ziggo telkens minder onderscheid maakt in kwaliteit tussen voorheen Multikabel, Casema en @home; het is nu tenminste allemaal consequent instabiel. Als oud-Multikabel klant is het tranen met tuiten huilen.
Ik wil de techneuten niet tegen het zere been schoppen (ze krijgen immers al hele emmers stront over hun heen), maar sinds de fusie is de kwaliteit en stabiliteit enorm gekelderd. De mobiele-telefonieaanbieders vinden het allemaal prima, want een hoop mensen wijken al snel uit naar hun mobieltje.
Zowel technisch als organisatorisch heeft men bij Ziggo zich enorm verslikt in de impact van de fusie. Via dit forum kom je vaak een stuk verder dan via de Ziggo helpdesk. Dat is wel enorm handig, maar aan de andere kant zegt dat ook wel weer iets van de kwaliteit van de helpdesk, want verder dan "Reset uw modem eens" kom je daar ook niet mee.
Laten we hopen dat alles snel weer een beetje stabiel draait, want het wordt hoog tijd dat Ziggo uit de negativiteit komt.