Los bericht bekijken
  #15  
Oud 3 mei 2009, 20:28
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Ik weet uiteraard ook niet of de smartcard al zichtbaar moet zijn bij de "Mijn Ziggo" gegevens
MijnZiggo wordt over het algemeen pas bijgewerkt als de eerstvolgende factuur beschikbaar is. Op de factuur vindt je alleen de eerste SmartCard, bij je producten op MijnZiggo staan wel alle nummers. Zie hiervoor overigens de betreffende FAQ op de Ziggo site.

Citaat:
Voor mij weer een indicatie dat het smartcard registratie proces los gekoppeld zou moeten worden van het bestellingen proces.
Het is eigenlijk 1 groot wijzigingsproces. Bestellingen, aanpassen van rekeningnummers, opzeggen, registraties, het gaat allemaal in hetzelfde systeem en het één kan pas uitgevoerd worden als het ander voltooid wordt, om te voorkomen dat dingen door elkaar lopen. Betekent wel dat als het soms langer dan normaal duurt voordat iets afgerond is. SmartCard registraties zullen (en kunnen in deze opzet) dan ook niet losgekoppeld worden.

Citaat:
Zoals ik al aangaf hoort een helpdesk medewerker dat te weten.
Ervan uitgaande dat je de juiste afdeling had gebeld mag je daar inderdaad van uitgaan. Er is nu echter geen reden om aan te nemen dat dit niet het geval was. Tenzij er nu natuurlijk een fout gemaakt is.

Citaat:
Dan kan jij daarvoor allerlei voor Ziggo handige redenen aandragen waarom dat formulier zo opgezet zou kunnen zijn, maar dat boeit mij als Ziggo klant niet.
Ter verduidelijking van de achterliggende processen, zodat je in ieder geval begrijpt waarom hiervoor gekozen is, ook om aan te geven waarom ik niet verwacht dat het binnenkort gaat veranderen.

<off-topic>

Citaat:
lijkt het met niet nodig om dat niet-Ziggo medewerkers hier gaan proberen om één en ander te weerleggen.
Of het jóu niet handig lijkt, "boeit" mij dan weer vrij weinig. Een deel van het doel van dit forum is uiteindelijk dat klanten elkaar helpen en informatie verschaffen. Leg je er maar bij neer dat hier meer niet-Ziggo medewerkers dan Ziggo-medewerkers posten. Als je dat vervelend vindt, moet je dit misschien niet in een gebruikersforum plaatsen, maar opsturen via het contactformulier .

Just don't shoot the messenger.

</off-topic>
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties