Discussie: Datalimiet bereikt
Los bericht bekijken
  #158  
Oud 3 mei 2009, 17:23
Bierbeer's schermafbeelding
Bierbeer Bierbeer is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 december 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EricS Bekijk bericht
Helaas berust de oorzaak bij slecht geinformeerde medewerkers bij de Ziggo Helpdesk. Dit kan een uitzendkracht zijn of iemand die net begonnen is.

Mijn ervaring is dat helaas de "domme" uitspraken van een dergelijke vertegenwoordiger van het bedrijf veel onnodige imago-schade kan aanrichten. Erg jammer wanneer je als bedrijf je best doet om een goede service te leveren.

Ik ben nog steeds erg benieuwd waardoor het probleem wordt veroorzaakt.
De medewerkers vertegenwoordigen het bedrijf, ofwel zij zijn het bedrijf. Indien deze medewerkers verkeerde info vermelden ligt de fout niet bij de "domme" medewerkers maar bij het "domme" optreden van het bedrijf. Namelijk zijn medewerkers compleet verkeerd opleiden en zonder ervaring/protocollen op te treden namens het bedrijf. Het bedrijf faalt imo hier dus compleet, en van een goede service willen leveren van ziggo is hier dus geen sprake. Maar goed dit terzijde

Ik zal vandaag nog even een test doen om wat te downloaden, zoals al eerder vermeld heeft de overhead op nieuwsgroepen ook een invloed. Ik was namelijk niet in de veronderstelling dat ik50G had gedownload, meer iets van 35G. Dan nog vind ik dat een bedrijf deze overhead duidelijk naar de klant toe moet vermelden. Want 50G downloaden is toch gewoon 50G van nieuwsgroepen naar mijn PC toe? Dat er op de achtergrond overhead is? dat interesseert mij als klant totaal niet zeg dan gewoon 35G downloaden toch?