Los bericht bekijken
  #14  
Oud 3 mei 2009, 14:26
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Een E30 melding vraagt een smartcard recovery, hiervoor is meer nodig dan het standaard activeren van een smartcard. Hiervoor heeft men een speciale tool voor
Zoals ik al aangaf hoort een helpdesk medewerker dat te weten. Ik heb expliciet aangegeven dat er een "E30 Even geduld A.U.B." melding getoond wordt tijdens mijn contact met de helpdesk medewerker. Als klant kan en hoef ik niet te weten dat daar een speciale tool voor nodig is om die smartcard weer aan de praat te krijgen.

Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring als een case omtrent de procedure van het registreren van een smartcard. Ik doe voor zover mij bekend niets bijzonders en ik krijg ook geen feedback van het registratie proces dat er speciale uitzonderingen van toepassing zijn waarvoor ik contact zou moeten opnemen met de helpdesk. Zoals te lezen is heb ik na twee dagen wachten op beeld ondertussen al wel contact gehad met de helpdesk, maar nog steeds geen beeld. Als er maandag nog geen beeld is ga ik weer bellen, maar ben zo langzamerhand wel van mening dat er nog wel het één en ander bij te schaven is aan dit registratie proces. Dit gaat allemaal weer veel te moeizaam en duurt veel te lang.