Los bericht bekijken
  #12  
Oud 3 mei 2009, 12:01
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Ik weet niet hoe snel de "Mijn Ziggo" gegevens bijgewerkt worden maar bij mij staat de extra smartcard er ook nog niet bij terwijl deze al wel geactiveerd is en ik er ook een schriftelijke bevestiging van heb.
Ik weet uiteraard ook niet of de smartcard al zichtbaar moet zijn bij de "Mijn Ziggo" gegevens, maar de smartcard zal wel in ieder geval bij mijn klantgegevens geregistreerd moeten zijn voordat ze hem kunnen (her)activeren. Ook moeten er pakketten aan zo'n smartcard worden toegewezen en dat zal dan in mijn geval alleen het Basis pakket zijn net als bij de andere smartcard.

Citaat:
En wat die E30 melding betreft, is de betreffende kaart misschien lange tijd niet gebruikt?
Misschien moet deze dan nog extra geheractiveerd worden?
Deze smartcard is inderdaad een lange tijd niet gebruikt. Aangezien het tegenwoordig mogelijk is om zonder extra abonnements/administratiekosten drie smartcards in gebruik te hebben heb ik besloten om deze smartcard nu als nog te laten registreren. Ik mag aannemen dat de DTV helpdesk weet wat een E30 melding inhoudt en welke handelingen zij dan moeten uitvoeren om zo'n gedeactiveerde smartcard weer aan de praat te krijgen.