Los bericht bekijken
  #18  
Oud 3 mei 2009, 10:12
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door i-dj Bekijk bericht
@manolito en anderen: Ik kan deze 40 euro retour actie nergens terug vinden. Niet bij Linksys of de deelnemende verkopers. Ik ben namelijk heel benieuwd wat ze bedoelen met modem of router? Is een oud kapot 33kbps modem ook oed bijvoorbeeld? En hoe lever je een modem in bij een webshop?
Ik denk dat ze doelen op routers met ingebouwd modem, zoals bij ADSL gewoonlijk is. Ik kan ook die actie nergens terugvinden. Maar goed, als je toch al van plan bent die router aan te schaffen, zal die aanbieding je ook niet sneller over de brug halen.

Overigens vind ik er bij de webshops van Informatique en Paradigit niets over terug. Ook niet bij de specifieke producten en aanbiedingen.

Denk dat je je niet zoveel zorgen hoeft te maken over het inleveren van een modem. Denk dat je dan toch echt wel langs moet komen in de winkel. Zo kun je ook gewoon langs bij Informatique... Paradigit is echter wat dichter in de buurt, maar daar is de WRT610N gelijk weer een tientje duurder. Daarbij nog de brandstofkosten... nee, dan ik bestel liever (mocht het een WRT610N worden) bij de routershop. Blijft nog steeds het aantrekkelijkst.