Discussie: Datalimiet bereikt
Los bericht bekijken
  #154  
Oud 2 mei 2009, 15:02
EricS's schermafbeelding
EricS EricS is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2009
Locatie: Den Haag/Casema
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra/Motorola
Berichten: 10
Standaard

Ik heb gisteren een reactie gehad van Ziggo:
Citaat:
Na controle van de technische gegevens heeft u inderdaad onbeperkt dataverbruik bij de news dienst. Dit is inderdaad ook wat er bij het product wordt geadverteerd. Indien u nog steeds de foutmelding heeft dan vraag ik u om het volgende door te geven: de foutmelding van uw news programma en de datum waarop de foutmelding kwam. Hiermee kunnen wij het probleem sneller voor u afhandelen en de juiste afdeling inschakelen om uw probleem in behandeling te nemen.


Kortom het eerste antwoord van een Ziggo medewerker was onjuist. Erg jammer want bij mij veroorzaakte het veel onrust, want ik ben erg tevreden over de diensten van Ziggo. Gelukkig is het nu onjuiste bericht tegengesproken.

@Raymond: Ik kan nog steeds downloaden van de Casema nieuwsgroepserver echter 2 van de 4 threads krijgen deze foutmelding, soms 3. Sorry voor de onvolledigheid.

De foutmelding in Newsleecher v3.95 beta3 is "2-5-2009 15:06:23 Unable to authenticate at server: Ziggo (482 Download limiet bereikt)."
Ik gebruik login@casema.nl en download van news.casema.nl.

Ik ga dadelijk een reactie sturen naar Ziggo met de door hun gevraagde gegevens, want nu ik die foutmelding nog heb kan die makkelijk worden gereproduceerd.

UPDATE:
Wanneer ik de falende connecties reset worden ze soms wel geaccepteerd door de server. Maar na een disconnect en connect worden 2 threads weer geweigerd.

Laatst gewijzigd door EricS; 12 mei 2009 om 12:58