Los bericht bekijken
  #2  
Oud 2 mei 2009, 07:00
casper's schermafbeelding
casper casper is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 november 2005
Locatie: Oosthuizen //\\ Multikabel
Berichten: 94
Standaard

uhhh ja, ik heb ook op dit moment nog een zeer nare ervaring....
Ik had los internet van ziggo en dacht ik ga overstappen op een alles in 1 bundel op 11 maart.
Sindsdien de monteur(was toch gratis) langs is geweest heb ik een internet Z2 abbo in me modem staan en geen telefonie.
Ik heb inmiddels meer dan 15 keer contact gehad met de helpdesk.
2 x een monteur ingepland, die 2 x door ziggo is afgezegd want het kon op afstand. Je raad het al, lukt niet.
Vorige week gebeld en gelukkig, me klacht is inminddels naar een zgn error-team gestuurd die de ietwat serieuze klachten afhandelen.
Van de week, woensdag, eindelijk me internetsnelheid wat het zou moeten zijn volgens mijn bundel(en dus niet traag Z2).
Ik vandaag weer bellen, schijnt er weer wat veranderd te zijn en moet ik me modem resetten. Zo gezegd, zo gedaan....en tadaa nu kom ik op een activerings pagina van ziggo, MAAR: Helaas het is ons niet gelukt om uw modem te activeren, neem contact op met de helpdesk.

Ik vind het te triest voor woorden dat ik vanaf 11 maart met dit probleem zit. En ik heb geen goed woord meer over voor de helpdesk, wat een stelletje ondeskundige mensen zitten daar. Een ieder met zijn eigen oplossing, een ieder met zijn eigen idee wat er mis is en dan pas na een maand(na 10 x contact) krijg ik eindelijk de status: jaaa jongens, dit is echt een probleem, dit gaat naar een error-team.

En al;s je denkt dat het error team even contact met je opneemt als ze een MAC adres nodig hebben? Neej hoor, ik belde zelf en de medewerker vertelde me dat ze dit adres nodig hebben om verder te kunnen....
Als je denkt dat ze even bellen omdat me modem gereset moet worden om hem opnieuw te activeren? Nee hoor, ik belde gister zelf(omdat afgelopen woensdag de medewerker mij kon vertellen dat er toch maar een monteur ingeplant moest worden) en deze medewerker kon me dus vertellen dat er geen monteur moet komen en kon me ook vertellen dat ik me modem moest resetten.

Ziggo, ga vooral zo door.
Ik heb totaal niet het gevoel serieus genomen te worden met mijn klacht, terwijl je dat toch wel mag verwachten met dit serieuze probleem.

Nu maar via me telefoon abbo op internet want ik heb niks anders