Los bericht bekijken
  #19  
Oud 1 mei 2009, 23:11
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rickmax Bekijk bericht
Chris zou jij mij mischien ook kunnen helpen. Ik maak op dit moment namelijk gebruik van Grabbit om nzb bestanden te downloaden. Nu krijg ik elke keer de besproken foutmelding: 482 Authentication Rejected. het is mischien ook wel een beetje ingewikkeld en de kans is groot dat ik het fout doe. Ik ben begonnen bij Wanadoo dat werd casema en dat werd ziggo. als ik nu inlog op "Mijn Ziggo" staat er dat mijn e-mail adres nog x.xx.wanadoo.nl is. ik heb nu alles geprobeert maar niets verhelpt de storing. Ik heb geprobeert in te loggen op news.wanadoo.nl/news.casema.nl en news.ziggo.nl.
(Als ik op news.wanadoo.nl inlog krijg ik de foutmelding: 502 dr4.euro.net: Access denied to your node)
Ik hoop dat jij me verder kunt helpen.
Rick (gok ik ,

Stuur me in een p.m. maar even 'de gegevens' die je hebt ... iig het e-mail adres waarmee je op Mijn Ziggo kunt inloggen, dan kan ik je wel vertellen welke news-instellingen voor jou van toepassing zijn.

Vind het wel eeeeeeerg raar dat jij nog @wanadoo.nl dingen ziet .. ik vermoed dat dat je e-mail 'alias' is. Die er is om je 'oude post' doorgestuurd te krijgen. Maar alle ex-wanadoo gebruikers die naar Ziggo zijn gemigreerd hebben 1-op-1 een @ziggo.nl gekregen. Dus als je 'pietje@wanadoo.nl' als e-mail adres had, heb je naar alle waarschijnlijkheid ook 'pietje@ziggo.nl' hier voor in de plaatst gekregen.

Maar stuur me even in een p.m. je gegevens, komen we er samen wel uit!

mvg,
Chris