Los bericht bekijken
  #318  
Oud 1 mei 2009, 11:24
cloggy's schermafbeelding
cloggy cloggy is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2008
Locatie: Amstelveen Casema
Berichten: 38
Standaard

Regelmatig keek ik op Kieskeurig of er al webshops waren met voorraad en plotseling verscheen Bestfive in de lijst voor Humax iHDR-5050c voor een bedrag van €329,00 en op hun website stond een leverdatum van 2 mei 2009 vermeld. Ik heb op 21 april 2009 besloten om de Humax bij hen te bestellen en, tot mijn grote verrassing, werd er geen toeslag gerekend voor een betaling per creditcard.

Twee dagen later nog eens op hun website gekeken en de leverdatum was inmiddels al veranderd naar 9 mei en een week later naar 18 mei....ik zag de bui al weer hangen. Ik heb Bestfive een email gestuurd en binnen enkele uren (jawel, het kan dus!!!) kreeg ik een antwoord dat mijn order vooralsnog gewoon op 2 mei afgeleverd zou gaan worden tenzij Humax niet leverde.

Vanmorgen een email ontvangen van Bestfive dat mijn order morgen, dus 2 mei 2009, zoals ze al beloofd hadden, afgeleverd zal gaan worden en in die email stond tevens de link naar de TNT website om de bestelling te kunnen volgen...dus binnen 2 weken na bestelling de uitlevering. Het kan dus wel.

Complimenten voor Bestfive ...en voor de goede orde: ik werk daar niet en dit is mijn allereerste bestelling bij ze.

Mijn ervaringen met andere internet shops zijn wat minder positief, m.n. voor de bestellingen van de Humax iHDR-5050c....
1) Er kan helemaal geen leverdatum afgegeven worden,
2) De leverdatum op hun website verandert niet maar is volkomen incorrect (soms al dagen verstreken en nog geen voorraad hebben...),
3) Ze gebruiken een vage (kleuren)code waarin ze de beschikbaarheid proberen aan te geven,
4) Er wordt een toeslag in rekening gebracht als er met een creditcard betaald wordt.

Ik heb de Humax nu sneller geleverd en nog aanzienlijk goedkoper.