Los bericht bekijken
  #7  
Oud 30 april 2009, 20:26
rijkaart's schermafbeelding
rijkaart rijkaart is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 april 2009
Locatie: bodegraven, casema
Ziggo Internet: z1
Berichten: 26
Standaard

DHCP uitzetten is geen optie. Immers als ziggo weer eens IP adressen verandert ben ik weer aan de beurt.

Wat er precies gebeurt is dat de router geen ip krijgt van de modem. De afzonderlijke pc's wel en vanaf de router gezine is er ook verbinding met de pc's. Aangezien de router op een andere lokatie in het dorp wel functioneert, met eenzelfde model modem, lijkt eea toch echt bij Ziggo te liggen. Na aansluiten bij mij krijgen beide pc's geen verbinding.

Clonen van mac heb ik al eens geprobeert en werkt niet. Shitcom...? Denk t niet, ik heb 5 modellen sitecom geprobeerd, geen oplossing, Tweex, Netgear, linksys.... geen oplossing. Eerlijk gezegd Sitecom of niet, als alle modellen het zelfde euvel hebben geloof ik al niet dat een ander merk het wel gaat doen.

Laten we heel eerlijk wezen, als 3 mensen, 3 adresssen, 6 pc's, 14 routers niet online kunnen komen? Hoe waarschijnlijk is het dan nog dat het NIET bij Ziggo ligt? Ter info; een van de 3 personen is zelf werkzaam als IT-er. Vanmiddag na het posten sprak ik op Koninginnedag iemand, ook werkzaam als systeembeheerder, En ik was nog geen twee zinnen onderweg en hij vulde mijn verhaal al in.

Resten eigenlijk 2 vragen; Heo waarschijnlijk is het dat er iets buiten Ziggo om fout is? en; Zou een nieuw modem een oplossing kunnen bieden?