Los bericht bekijken
  #45  
Oud 30 april 2009, 12:21
Aion's schermafbeelding
Aion Aion is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2009
Locatie: ITV Guru / KPN
Ziggo Internet: Z2
DTV: -
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skippertje Bekijk bericht
Zoals gevraagd gedaan en test mail gestuurd. Test mail kwam binnen, maar ontvangstbevestiging dus nog steeds niet.
Klantenservice vandaag gebeld en had iemand die weinig tot niks wist en alles moest navragen en tenslotte toen ik boos werd met me meepraatte.
Webmail is aangepast daar kan je nu plots ook geen ontvangstbevestiging meer instellen. Dus de voorgestelde test door klantenservice is onmogelijk.
Heb nu tot 3x contactformulier ingestuurd, want het is een verlaging van service nivo in mijn opinie. En daarvan wens ik op de hoogte gesteld te worden. Uit eindelijk heeft de derde misschien alles wel eens goed doorgelezen en me niet met allerlei nutteloze en overbodige tips afgescheept. Volgens hem is de migratie, die nu doorgevoerd wordt, de mogelijke oorzaak. Dus niks zeker. Maar moet afwachten tot migratie is voltooid. Gelukkig staat er geen einddatum bij, dus ik zal nog 2 weken wachten. Anders zal Ombudsman en/of Consumentbond het misschien wel oppakken en Ziggo kunnen bewegen dit probleem grondig uit te zoeken ipv mij met een kluitje in het riet te sturen.
@Aion: begrijp ik t goed dat u werkt bij Ziggo klantenservice?
Ja ik ben iemand die zijn best doet om dit soort dingen op te lossen.

ik heb dit topic een beetje doorgelezen en ik zal vandaag of morgen even beetje de hort op gaan om te kijken wat ik voor je kan uitvinden hierover.
dat de optie op de webmail ineens weg is zou kunnen betekenen dat ze iets met de ziggo servers hebben gedaan. (aangezien je als webmailer eigenlijk verbinding maakt met op de smtp ipv dat je alleen de mail binnenhaalt via outlook)

het zou dus heel goed kunnen dat het gekoppelt is.
Ik heb het prominant onder mijn naam staan omdat ik er werk voor mezelf (en voor jullie uiteindelijk).

Officieel zit ik niet op het forum ingedeeld maar omdat ik zie hoeveel er afentoe nog licht of lees hoe mensen aanvaringen hebben met de helpdesk, dan heb ik zoiets van : nou dat kan ik wel ff oplossen.

heb er wel onder moeten zetten dat ik het in mijn vrije tijd doe aangezien ik gemiddeld nu al zoon pm of 20-30 krijg (voor in de pauzes ) en sommige klanten dachten dat ik het fulltime deed.

is er miss iets wat ik voor je kan doen ?
__________________
Former 2e Lijn ITV agent Ziggo
Supervisor @ LCIM te den Haag