Discussie: Klacht: Monteur komt niet opdagen
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 29 april 2009, 19:58
Theunissen's schermafbeelding
Theunissen Theunissen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2008
Locatie: Nieuwstadt / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Samsung UE40B6000 met CI+, Philips 26PFL5604H met CI+, Humax ihdr-5400c en Humax HD5000
Berichten: 388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Borrie Bekijk bericht
Ik krijg draadloos internet en ik ben er zeer huiverig voor om het zelf te installeren. Daarnaast moet men ook komen om de televisie en de telefoon aan te sluiten. Er zal dus een monteur langs moeten komen. (En ik probeer hem gewoon daar te houden tot alles werkt )

Ik zou vandaag in ieder geval worden teruggebeld, maar tot dusver heb ik niets gehoord. Ik ben dan ook benieuwd. In bovenstaande tread zag ik trouwens een fout staan: ik heb het pakket niet op 3 april aangevraagd, maar op 26 maart...
Het beste kun je gewoon alles zelf installeren. Als je dat nooit gedaan hebt kan ik me voorstellen dat je wat huiverig bent, maar het valt best allemaal mee. Zeker als je een Nederlandse handleiding erbij hebt is HET prima te doen. Je leert er bovendien alleen maar van en dat is juist handig. Want zodra de monteur weg is sta je er alleen voor en reken maar dat het soms niet zal werken. Meestal is de oplossing simpel door effen de stekker eruit te halen maar als er echt iets aan de hand is moet je er toch effen induiken doorheen want bellen is dan geen optie want de helpdesk kan je meestal niet helpen en je wordt dan alleen maar van het kastje naar het muurtje gestuurd.

En een monteur zou ik nooit vertrouwen want die zitten aan een strak tijdschema en zullen gewoon alles snel doen wat vaak niet de beste manier is. Neem er gewoon effen de tijd voor en doe het allemaal zelf want het stelt echt allemaal niets voor en zoals eerder gezegd "je leert er alleen maar van".