Discussie: Datalimiet bereikt
Los bericht bekijken
  #149  
Oud 29 april 2009, 17:07
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EricS Bekijk bericht
Ik had eerst Casema Maxi Internet en dat abonnement is omgezet naar Ziggo Alles-In-1 Extra in december 2008. Ik heb namelijk eerder deze klacht met toenmalig Casema besproken en de techneut (na enkele keren doorverbinden) die ik te spreken kreeg heeft gekeken in verschillende systemen en zei dat ik geen data limiet op de nieuwsgroep-server had. Het Maxi abonnement had namelijk ook geen datalimiet op de nieuwsgroepserver.

Nu heb ik de afgelopen twee maanden weer het datalimiet probleem terug. Ik kan op de Mijn Ziggo website geen verbruik zien want alles staat daar op nul. Maar volgens Newsleecher heb ik de afgelopen twee maanden geen 200GB/maand verbruikt!
Kan best dat er tijdens een onderhoudsbeurt een oude database is teruggezet en dat je op die manier je datalimiet weer terug hebt gekregen. Hypothetisch hoor, hier was heel internet weg haha. Maar ik denk even hard op.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EricS Bekijk bericht
@Satwhat: ik ben erg benieuwd of en hoeveel een fair use policy voor ongelimiteerd inhoud.
Ik zit ongeveer op 650 750GB per maand, maar 90% is van een payserver. Ik weet dat er zat mensen zijn met veel meer dataverbruik, dus je hoeft je niet zo snel druk te maken. Zolang mensen in de buurt er maar geen last van hebben.