Los bericht bekijken
  #245  
Oud 29 april 2009, 07:00
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lotsofjazz Bekijk bericht
Zo is het gelukkig niet want dan zou je voor elk netwerk een apart wifi kaartje moeten kopen.. Maar ik heb het gevoel dat Ziggo WEL die kant op gaat, of zie ik dat verkeerd?

Lots
Ja, dat zie je verkeerd...

Citaat:
MAAR.. dit zal mijns inziens moeten leiden tot een technische specificatie voor zowel fabrikanten als kabelaars, waarin precies staat beschreven waar je aan moet voldoen om CI+ compattible te zijn.. fabrikanten kunnen dan gewoon TV's gaan bouwen, en als ze kunnen aantonen dat ze voldoen aan de specificaties, dan mogen ze het CI+ logo op hun TV plakken en weet de consument dat het werkt met Ziggo.. zonder dat Ziggo ZELF daar nog een test voor hoeft te doen.
Zoals ik begreep is DIT exact wat men nu aan het doen is! Alleen doordat Ziggo de eerste kabelaar is die CI+ daadwerkelijk gaat invoeren is de Ziggo omgeving de ideale testomgeving! Ze helpen elkaar dus juist in plaats van dat ze elkaar dwars zitten!

Ook dit heeft Gradus Vos in zijn interview aangegeven. Het is niet de bedoeling dat Ziggo tot in lengte van dagen alle toestellen die met CI+ uitkomen gaat testen.