Discussie: Klacht: Opnieuw Freezes Freq: 514
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 28 april 2009, 20:20
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Hoeveel keer moet ik dit verschijnsel nu nog toelichten totdat jullie dit een keer serieus gaan nemen? Ik doe mijn echt mijn best om voor mijzelf met een verklaring op de proppen te komen waarom jullie zelf niet in staat zijn om in Ziggo/Multikabel gebied een meting te doen om dan zelf waar te nemen wat er aan de hand is zodat er eindelijk eens een keer echt actie genomen kan worden. ...

gaan.
Archie,
als ik het niet serieus zou nemen,dan had ik niet de moeite genomen je een vraag te stellen. Jouw eerdere punten in een mailbericht aan CTO/PH zijn allemaal opgepakt en je hebt kunnen zien dat een aantal punten inmiddels opgelost zijn zoals bitrate / EPG / verschillen in audio / subtitling e.d.

Gisteravond heeft TVdigitaal het probleem opgepakt, hetgeen heeft geresulteerd heeft in een oplossing. De oorzaak heeft met een pcr referentie te maken, het probleem kan echter weer voorkomen zolang er nog geen fix voor beschikbaar is. Ik wil je daarom vragen je bevindingen te blijven melden.

PS voorals nog kan ik/wij niet zien wat er in Noord-Holland evt fout gaat. Het probleem ontstaat in dit specifieke geval n.l. in Alkmaar. Dat is de reden dat ik jou gevraagd heb om te kijken wat jij kon zien.
Overigens er wordt ook gewerkt aan een project monitoring op de lagere netvlakken om juist dit soort situaties vroegtijdig te detecteren.


Groet,
Anoniem