Los bericht bekijken
  #11  
Oud 27 april 2009, 11:49
Herman74's schermafbeelding
Herman74 Herman74 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2008
Locatie: Amersfoort / Ziggo
Ziggo Internet: Geen internet
DTV: Humax 9200C / Cisco 8455DVB
Berichten: 11
Standaard

Iedereen bedankt voor de reacties.

@tja: Kijk, dit is nou de informatie waar ik behoefte aan had/heb. Ik neem aan dat je een insider bent. Je legt uit wat de oorzaak was (extern) en waarom het lang duurde voordat het opgelost kon worden. Nu weet ik ook dat dit een ongelukkige samenloop van omstandigheden was en de kans dat dit voorkomt klein is. Dat stelt mij gerust.

Het lijkt mij wel een goed idee om dit soort informatie toe te voegen aan de storingspagina, eventueel via een 'detail' link, zodat mensen die dat willen meer informatie kunnen krijgen.

Ik denk dat de kern van mijn bericht niet helemaal duidelijk was voor iedereen:

Citaat:
Ik vond het vervelend dat ik geen (serieuze) indicatie kreeg over de verwachte duur van de storing (ik snap dat dit niet altijd mogelijk is) en ook geen enkele uitleg over de oorzaak. Ook nu alles weer werkt zie ik nergens informatie hierover.
Met andere woorden: ik snap dat er uitval kan zijn en ook dat dit lastig kan zijn om op te lossen, maar ik wil graag weten waar ik aan toe ben.

Ik denk dat je voor hetzelfde geld de diensten los kan afnemen bij verschillende providers - voor mij is het meer het gemak van 1 provider waar je alles regelt.

Verder ben ik zeer tevreden over Ziggo en ben ik het eens met de mensen die aangeven dat er relatief weinig storingen zijn. Ook vind ik het fijn dat je op dit forum alsnog bepaalde inside informatie kan krijgen .