Los bericht bekijken
  #5  
Oud 26 april 2009, 18:35
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Ik zei ook duidelijk: "Als je bedoelt: is de levering van interactieve televisie gestart, dan is het antwoord: ,,ja"." Kennelijk bedoelde je dat niet.
Hoe tot een andere interpretatie van de vraagstelling kan komen is mij niet duidelijk als ik de volgende vragen stel in het openingsbericht:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Ik lees tenminste nog geen enkele ervaring van klanten uit Ziggo/Multikabel en Ziggo/@Home gebied over het gebruik van Video On Demand.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie
Zijn er al klanten uit Ziggo/Multikabel of Ziggo/@Home gebied die van deze nieuwe Video On Demand mogelijkheden gebruik hebben kunnen maken
Citaat:
Niet zo kortzichtig. f er klanten zijn die ervan gebruik hebben kunnen maken, kan ik zeker beantwoorden. Ik heb kennissen in @homegebied waarbij VOD werkt (Net Gemist niet, TV-theek weer wel, na twee dagen). Okee, het is n huishouden, maar dan had je je vraagstelling niet zo algemeen moeten formuleren.
Zo lust ik er nog wel een paar, speciaal voor jou zal ik dan nog maar een keer benadrukken dat ik op zoek ben naar persoonlijke gebruikersevaringen geschreven door de persoon in kwestie die die ervaring heeft opgedaan.