Los bericht bekijken
  #4  
Oud 26 april 2009, 18:24
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Niet naar reacties van personen die van mening zijn dat het zou moeten werken omdat Ziggo er een reclame campagne tegen aangooit.
De reclamecampagne is niet de reden dat ik dat beweer, hoewel de gevolgtrekking alleszins logisch is, zolang je je vraagstelling interpreteert zoals ik dat deed, in de meest letterlijke zin (dus niet "werkt het in specifieke gevallen" maar "is het operationeel". Ik zei ook duidelijk: "Als je bedoelt: is de levering van interactieve televisie gestart, dan is het antwoord: ,,ja"." Kennelijk bedoelde je dat niet. Mijn reactie was niet op de vraag of het daadwerkelijk functioneerde. En dat had ik toch echt duidelijk gemaakt.
Ik heb nog geen van de reclames zelf gezien. Als er reclame komt, ga ik wat anders doen.
Citaat:
Zijn er al klanten uit Ziggo/Multikabel of Ziggo/@Home gebied die van deze nieuwe Video On Demand mogelijkheden gebruik hebben kunnen maken of verkondigt Ziggo onzin?
Citaat:
Hoe kan jij die vraag nu beantwoorden?
Niet zo kortzichtig. Óf er klanten zijn die ervan gebruik hebben kunnen maken, kan ik zeker beantwoorden. Ik heb kennissen in @homegebied waarbij VOD werkt (Net Gemist niet, TV-theek weer wel, na twee dagen). Okee, het is één huishouden, maar dan had je je vraagstelling niet zo algemeen moeten formuleren.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties