Los bericht bekijken
  #3  
Oud 26 april 2009, 18:12
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Als je bedoelt: is de levering van interactieve televisie gestart, dan is het antwoord: ,,ja".
Dat begrijp ik ook van de commercials, maar levering zegt verder niet of het daadwerkelijk te gebruiken is.

Citaat:
In een groot deel van het Ziggogebied is alles ondertussen leverbaar. Enkele regio's wachten nog op de eerste mei (delen van Multikabel-gebied en een heel klein deel van @home-gebied).
Ik vraag expliciet naar gebruikerservaringen uit Ziggo/Multikabel en Ziggo/@Home gebied. Van de meldingen op dit forum weten we dat er klanten in die gebieden zijn met een Cisco, dus neem ik aan dat die klanten nu ondertussen wel geprobeerd hebben of één en ander werkt.

Citaat:
wederom ,,ja".
Hoe kan jij die vraag nu beantwoorden? Volgens je profiel zit je zelf in Ziggo/Casema gebied en volgens je eerdere uitspraken en je signature werk je niet voor Ziggo, dus heb je ook geen inzage in het gebruik van Video On Demand door Ziggo/Multikabel en/of Ziggo/@Home klanten.

Voor alle duidelijkheid: Ik ben dus op zoek naar gebruikerservaringen van Ziggo/Multikabel en Ziggo/@Home klanten. Niet naar reacties van personen die van mening zijn dat het zou moeten werken omdat Ziggo er een reclame campagne tegen aan gooit. Er zijn genoeg signalen op dit forum van Ziggo/Casema klanten die ondertussen de moed hebben opgegeven, dus ook in Ziggo/Casema gebied werkt het nog niet bij iedereen als ik de gebruikerservaringen mag geloven.