Discussie: e mail adres ??
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 26 april 2009, 12:47
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door badabing Bekijk bericht
Hoi,
Heb vandaag uiteindelijk het alles in 1 pakket werkend gekregen, maar heb geen idee wat mijn nieuwe e-mail adres is.
Alle papieren nagekeken maar kan het nergens terug vinden.
Wat doe ik fout.

Bvd voor jullie reactie`s

Arno
Aangezien je nu al aan het internetten bent heb je dus het modem al geactiveerd. Toen je het modem voor het eerst aansloot kon je als het goed is nog niet internetten. Elke pagina die je toen probeerde te bereiken resulteerde erin dat je op de activatie-pagina terecht kwam. Daar moest je de code invoeren die je van Ziggo gekregen hebt en daar moest je ook je hoofd-email-adres kiezen. Daarna het modem resetten en toen kon je internetten.

Heb je deze activatie procedure gevolgd of hoefde dat niet ?

Is dat op een andere manier gegaan was je modem misschien al geactiveerd en heb je die stappen dus overgeslagen en kon je ook geen email-adres aanmaken. In dat geval moet je de helpdesk bellen om dit op te lossen.

En voor de volledigheid nog de vraag: Weet je zeker dat je via je eigen router draadloos werkt en dat je nu geen internet via één van je buren hebt ? Probeer anders voor de zekerheid je computer via een kabeltje aan te sluiten op het modem, daarna even de modem uit/aan zetten en dan je computer weer aanzetten (anders gaat het niet goed met ip-adres ophalen).
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....