Los bericht bekijken
  #9  
Oud 25 april 2009, 12:01
grizzler's schermafbeelding
grizzler grizzler is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 juni 2008
Locatie: Den Haag / Casema (Orange)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee EVM3200
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Willo Bekijk bericht
De grootste flater was de helpdesk die tegen mij zei TIJDENS het bellen, dat ik het stekkertje even uit het modem moest halen en dan nog zei dat het geen kwaad kon ook al was ik aan het bellen.
Dat illustreert prachtig waarom die award helemaal terecht is. Zoiets is inderdaad te triest voor woorden.

Mijn eigen ervaringen met de helpdesk zijn niet allemaal slecht, maar dat kan ook komen doordat ik de enige keer dat ik telefonisch contact heb gehad, de betrokken medewerker min of meer de wind uit de zeilen heb genomen door alle vragen (modem gereset? geprobeerd zonder router? enz.) al te beantwoorden voor hij ze kon stellen. Zijn conclusie kon dus alleen maar zijn dat de modem kapot was (blikseminslag) en dat ik een nieuwe nodig had.

Met de contactformuliermails over andere onderwerpen die ik in 2008 heb gezonden is het wel anders gelopen. Wat me aan de afhandeling daarvan vooral steekt, is de meerdere malen gedebiteerde leugen (een ander woord is er niet voor) dat ik inmiddels telefonisch contact had gehad, zodat ze de vraag als afgedaan beschouwden. Dat is een uitermate goedkope en schofterige manier om van je wachtrij af te komen. En nee, dit speelt niet in dezelfde tijd als het telefoontje...