Los bericht bekijken
  #66  
Oud 24 april 2009, 19:24
tuupje32's schermafbeelding
tuupje32 tuupje32 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: Oude@homegebied
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Smits CI+module
Berichten: 114
Standaard

En de ellende lijkt nog niet voorbij,21 April jongst lede ontvingen wij een brief over dat de wijzigingen nu zijn doorgevoerd,echter Ziggo kan de HD decoder die wij er bij hebben besteld niet leveren,dit gaat 4-6 weken extra duren.
Jeetje,de puinzooi bij Ziggo lijkt alleen maar erger te worden,ik bedoel als ze iets niet kunnen leveren zet er dan bij tijdelijk uitverkocht of niet leverbaar of zoiets,ze moeten eens leren communiceren met hun klanten op voorhand,niet als mensen al iets besteld hebben.
De volgende fout die Ziggo vervolgens begaat is om op de specificatie te schrijven dat de HD decoder die wij hebben besteld(in feite zijnde het HD installatie pakket hoe Ziggo het zelf noemt) voor 199 euro in rekening te brengen en niet zoals op de Ziggo pagina staande 99 euro meerprijs bij een alles in 1 pakket.
Dit is weer een blunder van de bovenste plank,ik heb een mailtje gestuurd omdat ik niet duur ga bellen voor 10 cent per minuut,maar ben bang dat ze wel weer niet op de mail zullen reageren.
Hoop dat de PM die ik Aion heb gestuurd meer uithaald,ben het geblunder van Ziggo meer dan zat eerlijk gezegd.