Discussie: Vraag: nog steeds geen decoder
Los bericht bekijken
  #29  
Oud 22 april 2009, 19:44
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Nee, maar als het bedrijf waarmee ze in zee gaan een fout maakt, kan Ziggo alleen maar zeggen "sorry dat onze partner een fout heeft gemaakt, maar wij kunnen er weinig aan veranderen, wij doen ˇns werk goed".
En ja, de verkoopafdeling en de dienst die de status van de bestelling bijhoudt hebben inderdaad geen contact met dat externe bedrijf. De klantenservice kan misschien wel een bericht doorsturen, maar HS zegt dan gewoon dat het aan de beurt komt, en dat is dat. Anders zou jˇuw spoedverzending ten koste komen van andere klanten die net zo graag het modem willen.
Overstappen op een andere leverancier zou overigens zeker maandenlang logistieke problemen opleveren.
Ik zie sommige dingen toch anders.

Ziggo besteed de logistiek van verzenden uit aan HS. Vaak gaat dat goed, maar vaak ook niet. Als HS en Ziggo niet goed over de status van van een bestelling kunnen/willen communiceren, kan je dus nooit nagaan of er "gewoon" vertraging (en hoe lang dan?) is of iets anders aan de hand is.
Het gevolg is ergenis bij de klant en een helpdesk die alleen maar kan zeggen: wjij weten het ook niet, wacht maar af.

Dat is niet de klant helpen, dat is hem het bos in sturen. Naar mijn mening is het uitbesteden van de logistiek niet goed geregeld, want een belangrijke partij in dit geheel --de klant-- heeft het nakijken.

Laatst gewijzigd door om1; 22 april 2009 om 19:54