Los bericht bekijken
  #18  
Oud 22 april 2009, 13:24
snor1991's schermafbeelding
snor1991 snor1991 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 april 2009
Locatie: @Home
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Die 5 euro korting komt omdat je op dit moment internet en telefoon hebt, daar krijg je wat korting. Dat zit bij alle-in-1 al in de prijs verwerkt, die krijg je dus niet als extra korting er nog eens bij. Maar het blijft iets goedkoper dan de losse produkten met meer snelheid. (En je krijgt nog een gratis digitale TV ontvanger met een startpakket erbij als je het via de ziggo-site aanvraagt) Ook bel je gratis naar andere ziggo-abonnees, dus misschien is je 'onbeperkt bellen' abonnement ook niet meer nodig.

Je kunt het op de ziggo-site ook uitrekenen via de calculator:
http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/calculator
Ik had het al berenkent via de site
En de ontvanger hoeven we niet want we hebben er al 1

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Ja, die had ik al meegerekend. Vroeger kreeg je bij een Z2 internet €5,- korting op telefonie Z1, vandaar dat ik €4,95 schreef ipv de normale prijs van €9,95.
Voor nieuwe abonnees is die korting op tel Z1 niet meer beschikbaar, dus voor hen is het voordeel niet €1,20 maar €6,20.
Oke, je weet er wel veel van af zeg


Ik had mijn pa er bij gehaald om het via de site te bestellen. Alleen we konden nergens opgeven dat we onbeperkt bellen en het tv pakket wouden hebben. Dus mijn pa zei we kijken morgen wel even verder want ik moet nu gaan werken. Schiet lekker op dus xD
Ik zei tegen mijn pa we zullen denk ik eerst het plus pakket moeten bestellen en daaran de extra pakketjes. Maar mijn pa wou het zkr weten dus morgen belt hij even naar ziggo.