Los bericht bekijken
  #7  
Oud 20 april 2009, 23:17
richardr's schermafbeelding
richardr richardr is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 april 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 3
Standaard

Hi,

Ik ben sinds een aantal weken ook aan het bellen/mailen met Ziggo/Etthome ivm de verschillen in snelheden van de abbonnementen.

Ik heb EXACT dezelfde ervaring!

1. Ik probeer telefonisch contact met Etthome om mijn klacht uit te leggen; Krijg een erg onvriendelijke dame aan de lijn die telkens haar standaard antwoord herhaalt; Nee meneer, ik kan niets doen, ik ben van de facturatie. U moet mailen naar support@etthome.nl. Dit is een speciale mailbox voor Etthome klanten.
2. Ik mail naar support@etthome.nl ; Krijg een mail terug van de Ziggo klantenservice dat Etthome een andere dienst is en de klantenservice van Ziggo mij niet kan helpen.
3. Ik bel weer met Etthome, ditmail technische support. Nee meneer, ik kan u helaas niet helpen. Na veel aanhouden zegt deze (overigens vriendelijke) medewerker dat er geen plannen zijn om de verbindingen te upgraden. Dit omdat de verdelers in de wijken van Boxmeer maar 10Mbit (half-duplex) zijn. Gezien het beperkt aantal aansluitingen (hij heeft het over zo'n 800 tot 1000) is het niet rendabel om de verdelers te vervangen voor 100Mbit exemplaren...
4. Nou, nog maar weer eens bellen, want mijn klacht komt niet aan. Krijg ik het vriendelijke verzoek om het nogmaals te proberen naar support@etthome.nl, of een brief te schrijven!! Jawel, en die beland dan waarschijnlijk rechtstreeks in de shredder!

Kortom, zelfde ervaring; Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Nog iets leuks; Ik bel ook via internet via Ziggo/Etthome/Internbellen.nu. Ik probeer om 19:30 de helpdesk van internetbellen.nu te bereiken. Ze zijn tot 20:00u geopend. Krijg ik doodleuk de voice-mail
15 minuten later nog een keer geprobeerd; Wederom voice-mail.
Overigens zit daar volgens mij maar 1 persoon. De keren dat ik gebeld heb is het telkens deze man die de telefoon aanneemt.......

Ik wil wel een actie opstarten om eens te kijken hoever we gezamelijk kunnen komen. Ik denk dan aan een verlaging van de abbonnementskosten. Dit omdat de snelheden niet aangepast gaan worden vanwege de beperkingen van de hardware.

groet,
Richard