Los bericht bekijken
  #36  
Oud 19 april 2009, 02:00
Phoolie's schermafbeelding
Phoolie Phoolie is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 januari 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Samsung DCB 940 1R / Humax IRHD-5000
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
... Als je die in combinatie met het pakket had besteld, had je €100,- korting gekregen, ipv €50,- retour. Daar heb je zelf voor gekozen vanaf te zien, heb je er dus ook geen recht meer op. Dat ze niet aannemen dat je van die korting hebt afgezien om in plaats daarvan €50,- terug te krijgen, vind ik niet eens gek, want het slaat natuurlijk nergens op. Maar als je die bon opstuurt samen met het aankoopbewijs, komt het wel goed: want daarop staat dan zwart op wit dat je geen korting hebt ontvangen van €100,- maar het volle bedrag hebt betaald. Dan wordt gewoon die €50,- teruggestort.
Het is al lang opgelost, heb Ziggo later nogmaals gesproken, ik kon inderdaad geen gebruik maken van de aktie, maar wel had ik recht op de SD ontvanger. Ik heb contact opgenomen met de winkel & heb de SD ontvanger alsnog gekregen. Hierdoor had ik dus een smartcard te weinig en dus heb ik die aangeschaft waardoor ik alsnog de 50 Euro terug krijg icm de HD ontvanger.

Citaat:
De verkoper in de winkel? Dat heeft dan niks met Ziggo te maken. En als je het zelf verkeerd hebt gedaan, heb je helemaal geen reden tot klagen.
No shit sherlock, maar ik moet wel bij Ziggo zijn om mijn abbonement te wijzigen.

Citaat:
Ja dát is inderdaad wel een legitieme reden tot klagen, en heel vervelend. Echter, als je ophangt na een half uur, was je waarschijnlijk ruim over de helft, maar heb je je tijd verspild door op te hangen. Zet je telefoon op de luidspreker en ga wat anders doen, of bel rond etenstijd of als er voetbal op tv is (of meteen om acht uur 's ochtends) naar 0900-1884, optie 3 en daarna 4, daar kunnen ze de bestelling voor je aanpassen.
Het was ook op een rustig tijdstip, tijdens werktijd, dus dan vind ik een half uur erg lang.