Los bericht bekijken
  #11  
Oud 18 april 2009, 20:01
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
In dit geval dachten dus 3 ontvangers dat er nieuwe zenders waren toegevoegd.
Tussen 11 april en 18 april zijn er kennelijk diverse updates aan de NIT voor netwerk ID 5555 geweest die er voor gezorgd hebben dat het versie nummer van 1 naar 20 is gegaan. Misschien dat sommige kanalen even tijdelijk uit de NIT weg zijn geweest als gevolg van onderhoud, maar dat uiteindelijk de boel weer hersteld is tot de stand van zaken op 11 april waarbij dan wel het versie nummer verhoogd moet worden omdat de ontvangers anders de wijzigingen niet oppikken. Ik heb geen tooltje draaien dat vol continu de wijzigingen van Ziggo/Casema in kaart brengt, dus daar kunnen we nu alleen maar naar gissen.

Citaat:
En omdat het analoge pakket hier dus gewijzigd was, nam ik aan dat er iets gebeurd was,althans dat is er dus wel maar niet streams veranderd dus.
Wat er dus met de vrijgekomen ruimte is gebeurd weet ik niet.
Die vrije ruimte komt volgens mij voorlopig bij alle andere vrije ruimte in het blok van 479,25 MHz tot zo'n 856 MHz dat door Ziggo/Casema gereserveerd is voor analoge TV kanalen. Dat brengt het aantal vrije frequenties met een bandbreedte van 8 MHz op 17 in dat blok.