Los bericht bekijken
  #1745  
Oud 18 april 2009, 15:13
AW78's schermafbeelding
AW78 AW78 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2006
Locatie: - Multikabel
Berichten: 1.625
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aleg Bekijk bericht
Ik vraag me af of je hiermee wel frame-nauwkeurig kun editen en of het mogelijk het resultaat als transport stream te bewaren.

Ik betwijfel het omdat ik op vele fora (doom9, videoredo, avsforum, videohelp) zie dat zowat 'de halve wereld' zit te wachten op een goede H.264 transport stream editor en er nergens werkende alternatieven worden voorgesteld.

VideoRedo schijnt "binnenkort" (maar ze geven geen tijdstip) met een H.264 te komen, er zijn namelijk steeds meer opgewonden geluiden op dat forum.

TSPE werkt op zich, maar is niet zo gemakkelijk te gebruiken en nog in ontwikkeling en moet denk ik nog een tijdje doorontwikkelen voordat het een handige en nauwkeurige editor is en ook m2ts goed ondersteund.


Heb je zelf goede ervaring met Arcsoft TME voor het editen van PVR-transport streams?
Alhoewel hij beperkte mogelijkheden heeft (in feite kun je alleen content wegknippen,) ben ik er wel tevreden mee. Ik weet niet of hij helemaal frame-nauwkeurig is maar dat doet er niet toe voor wat ik er mee wil. Je kunt wel een tijd ingeven op de honderdste seconde nauwkeurig dus dat lijkt me wel genoeg. Je kunt de transport streams (.ts en .m2ts) inladen en aangeven welke delen hij moet verwijderen uit de opname. Dit kunnen gedeeltes aan het begin en einde zijn maar ook in het midden, zoals reclames. Vervolgens kun je hem wegschrijven als blu-ray op je harddisk, maar dan komt je opname dus gewoon weer in één transport stream (00000.m2ts) in de map STREAM te staan. Werkt goed. Enige is dat je dus niet 2 bestanden kan mergen.