Los bericht bekijken
  #35  
Oud 18 april 2009, 15:05
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hotzenwalder Bekijk bericht
Leuk die handmatige sortering, maar wel arbeidsintensief. Wat nu als Ziggo in Mei nieuwe zenders toevoegt? Ziet de tuner (in combinatie met een Alphacrypt Classic) in de Sony die automatisch net zoals de Humax IR-FOXC dat doet of moet ik weer opnieuw gaan scannen en weer zelf de hele boel gaan sorteren? Hoop het niet... het is dat de kwaliteit van het beeld via de interne tuner beter is als via de Humax, anders was ik allang naar de winkel gelopen voor een externe HD ontvanger zucht...
Nee, helaas zal je bij toevoegingen de Sony TV opnieuw moeten laten zoeken en de boel opnieuw moeten sorteren. Sony is helaas vergeten om een functie toe te voegen om alleen te zoeken naar nieuwe kanalen. Er zit wel een kanalen update functie in de Sony TV's die zijn werk zou moeten doen zodra de TV in standby mode wordt gezet, maar helaas bevat die functie bugs waardoor de Sony TV regelmatig de complete kanalenlijst kwijtraakt.

Je kan proberen om zodra de wijzigingen van mei een feit zijn even die automatische update functie weer aan te zetten en dan de TV een nachtje standby te laten staan om te zien of dan de nieuwe kanalen aan het einde van de lijst staan. Als dat het geval is weer snel die automatische update uitzetten zodat later niet door de bug je kanalenlijst om zeep wordt geholpen. Mocht het wel misgaan tijdens dat nachtje standby staan, dan moest je toch al opnieuw zoeken om de alle kanalen weer in de lijst te krijgen en is de ramp wat minder groot moet je maar denken.