Los bericht bekijken
  #10  
Oud 18 april 2009, 12:27
MauriceW's schermafbeelding
MauriceW MauriceW is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: -/Casema
DTV: Humax iHDR5050-C
Berichten: 358
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soundwork Bekijk bericht
Er zijn twee redenen hiervoor:
1. History HD is van transportstream gewijzigd in het voormalige Casema
Als ik de quote van Archie goed begrijp is History HD juist niet verhuisd, maar zijn alleen de Eredivisie Live kanalen uit de storende transport stream gehaald.

Als dat zo is, wordt er blijkbaar met twee maten gemeten bij Ziggo/Casema, want mensen die klaagden over Eredivisie Live hebben wel een oplossing gekregen, maar mensen die klagen over History HD niet

Op het forum hier staan meerdere berichten van mensen die problemen hebben met History HD, maar de reactie van de Ziggo-medewerkers hier is altijd dat je dan eerst je eigen bekabeling moet nakijken.

Blijkbaar is het geld dat Ziggo ontvangt voor Eredivisie Live wel genoeg reden om deze kanalen de verplaatsen naar een storingsvrije transport stream, maar het geld dat ze vangen voor het HD-pakket niet.

Overigens heb ik hier in huis alleen problemen met de transport stream op 170 MHz, die van 162 MHz met Eurosport HD erin doet het wel goed.

Hopelijk gaat Ziggo/Casema de configuratie ooit nog eens aanpassen zoals dat ook bij de andere Ziggo-kabelnetwerken is gedaan.