Los bericht bekijken
  #33  
Oud 18 april 2009, 11:14
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
In de winkel heb ik een alles-in-1 pakket gehaald (zonder decoder) en daarbij een losse Humax IRHD-5000 gekocht
... Als je die in combinatie met het pakket had besteld, had je €100,- korting gekregen, ipv €50,- retour. Daar heb je zelf voor gekozen vanaf te zien, heb je er dus ook geen recht meer op. Dat ze niet aannemen dat je van die korting hebt afgezien om in plaats daarvan €50,- terug te krijgen, vind ik niet eens gek, want het slaat natuurlijk nergens op. Maar als je die bon opstuurt samen met het aankoopbewijs, komt het wel goed: want daarop staat dan zwart op wit dat je geen korting hebt ontvangen van €100,- maar het volle bedrag hebt betaald. Dan wordt gewoon die €50,- teruggestort.

Citaat:
de verkoper had alles-in-1 Extra aangevraagd ipv alles-in-1 Plus (of misschien heb ik het zelf wel verkeerd door gegeven)
De verkoper in de winkel? Dat heeft dan niks met Ziggo te maken. En als je het zelf verkeerd hebt gedaan, heb je helemaal geen reden tot klagen.

Citaat:
nadat ik dit meer dan een half uur heb aangehoord heb ik de verbinding maar verbroken
Ja dát is inderdaad wel een legitieme reden tot klagen, en heel vervelend. Echter, als je ophangt na een half uur, was je waarschijnlijk ruim over de helft, maar heb je je tijd verspild door op te hangen. Zet je telefoon op de luidspreker en ga wat anders doen, of bel rond etenstijd of als er voetbal op tv is (of meteen om acht uur 's ochtends) naar 0900-1884, optie 3 en daarna 4, daar kunnen ze de bestelling voor je aanpassen.