Los bericht bekijken
  #9  
Oud 18 april 2009, 10:27
rita_twan's schermafbeelding
rita_twan rita_twan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 april 2009
Locatie: waalwijk
Ziggo Internet: motorola sbv5121e
DTV: samsung dcb h360r
Berichten: 1
Standaard 2home naar ziggo

Het is diep triest wat we hier lezen zeg?
ook wij hadden en hebben nog steeds een brok ellende met ziggo
Ten eerste werden we in eens uit het bestand verwijderd met de mede deling wanbetaler werd even keihard door een medewerker aan de telefoon gezegd, terwijl alles betaals was, ook kon mijn man ineens niets meer aanvragen volgens die Joop Evers, en vervolgens krijgen we een brief van diezelfde Joop Evers van Ziggo welkom meneer apj jansen nu breekt de klomp bij ons, nooit naar de hand een excuus gehad van die kant.

wekelijks wel 3 tot 4 x gebeld naar ziggo, maar je wordt afgewimpeld en van het kastje naar de muur gestuurd.
vervolgens hebben we alles op mijn naam aangevraagd hj meijer en toen kon alles in eens wel,terwijl de aansluiting op hetzelfde adres zit.

Nu begint de ellende opnieuw met Ziggo 7 weken geen internet gehad wel betaald en kregen we een tip van eindelijk een goeie medewerker laat je imac opnieuw invoeren hebben we ook doorgegeven aan de medewerker en is gedaan, en ja binnen 5 minuten al weer internet
Toen de telefoon we waren blij zou 18 oktober 2008 weer helemaal op orde zijn, nou mooi dus niet, sinds maart 2009 was het weer op orde heeft ons ok weer dagelijkse kwaaie telefoontjes gekost liep daar vast en dan weer daar vast, maar wederom hebben we gewoon moeten betalen in april kregen wij de schrik van ons leven een telefoon nota van meer dan 400 euro, dit heb ik terug laten boeken.

Komen we ook nog eens tot ontdekking dat we voor een dubbel internet abonnement betalen was ruim 100 euro per maand Z2 stond op mijn man zijn naam wat niet kan hij was toch geroyeerd, en Z3 op mijn naam.

Ook heb ik al maanden terug een formulier ingevuld voor het alles in een pakket is nog steeds niets meegedaan.

menigmaal een klachten formulier ingevuld en nooit reactie gehad tot een paardagen gelden kreeg ineens een reactie met een leuk kado ze hadden het uit handen gegeven aan BOS incasso, ook daar heb ik een klachten mail naar toe gestuurd en nog geen reactie natuurlijk.

EIGENLIJK ZOUDEN WIJ ALS GEDUPEERDEN MET ZIJN ALLEN DE HANDEN INEEN MOETEN SLAAN EN EEN ADVOCAAT IN HANDEN MOETEN NEMEN, OM ZIGGO VOOR EENS EN ALTIJD AANTE PAKKEN EN DE LES TE LEZEN EN DAT ZE ONZE KLACHTEN EENS GOED SERIEUS TE NEMEN EN DE GEDUPEERDEN TEGEMOET GAAN KOMEN