Los bericht bekijken
  #1  
Oud 17 april 2009, 10:42
jjhoog's schermafbeelding
jjhoog jjhoog is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 april 2009
Locatie: Den Haag/Ziggo
Berichten: 2
Standaard Wachtwoord voldoet niet aan voorwaarden bij installatie

Hallo,

Ik heb gister mijn Ziggo installatie binnen gekregen en heb alles volgens de handleiding gedaan en alles verliep voorspoedig, modem aangesloten, verbonden met mijn PC en het activatie scherm laadde automatisch in Firefox.
Toen heb ik activatiecode + wachtwoord van mijn modem ingevuld dat lukte ook, en toen moest ik een emailadres aanvragen maar elke keer als ik een wachtwoord invul krijgt ik een foutmelding "Wachtwoord voldoet niet aan de voorwaarden",

Ik heb zo'n beetje elke mogelijkheid van wachtwoorden nu geprobeerd met (meerdere) hoofdletters, kleine letters, characters en nummers maar elk keer krijg ik weer de zelfde foutmelding.

Mijn virusscanner en firewal staan uitgeschakeld en ik heb het met IE, FF en Safari geprobeerd op verschillende computers maar de foutmelding blijft terug komen.

Ik kan nu niet op internet omdat ik elke keer het activatie scherm van ziggo krijg, Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn. Kan het een probleem bij Ziggo zelf zijn en moet ik geduld hebben? Of zie ik iets over het hoofd en doe ik iets verkeerd?