Los bericht bekijken
  #11  
Oud 15 april 2009, 22:27
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prinsenweg Bekijk bericht
@GO38: Het zappen gaat idd wat langzaam. Dat vind ik niet zo erg. Maar bij het opstarten vindt hij de zender niet en verschijnt de boodschap: you are not entitled to receive this program. Ik weet dan wel hoe het is op te lossen. Maar mijn dochter van 7 niet. En dan is het meteen crisis in huis.
Gewoon die meldingen uitzetten in de AlphaCrypt Classic CAM. Bij het aanzetten van de TV verschijnt die melding dan niet meer, maar blijft het beeld even zwart totdat de smartcard weer bijgewerkt is (seconden kwestie).

Citaat:
Na even te hebben gewacht werkt alles overigens weer prima. Ik zou alleen van die opstartproblemen af willen.
Sommige aanbevolen ontvangers werken de smartcard ook niet bij als deze standby staan en laten dan even kortstondig een E19 melding zien totdat de smartcard is bijgewerkt. Dit hebben we te danken aan het feit dat de rechten op de pakketten maar zeer kort actief zijn bij Ziggo. Joost mag weten waar dat goed voor is en in de praktijk ondervinden wij als klanten daar alleen maar hinder van. Bij CanalDigitaal zijn die rechten in de orde van weken actief terwijl dat bij Ziggo nog niet eens 24 uur is.