Los bericht bekijken
  #36  
Oud 13 april 2009, 11:57
EricH's schermafbeelding
EricH EricH is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Huizen Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Terratec Cinergy DVB-C PCI ; HUMAX IR-Fox C
Berichten: 19
Standaard Ziggo verwijderd zenders voor AlphaCrypt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Los daarvan heeft Ziggo altijd duidelijk gezegd dat Alphacrypt NIET ondersteund wordt.

Kortom: als het werkt heb je mazzel, maar ga niet klagen als het niet werkt. En zeker niet bij de helpdesk, want die mag geen support geven op de Alphacrypt. Enige wat je doet is dus de wachtrij voor anderen langer maken.
Als xahmol met een gemiddeld standaard product wilt werken is dit zijn goed recht, maar ga dan niet het respect verliezen voor die genen die een andere kwaliteit wensen.

Betreft mijns inziens afscherming van “eigen” producten.
Dat de AlphaCrypt kaart niet door Ziggo wordt gecertificeerd wil niet zeggen dat de kwaliteit van deze kaart minder is.
Integendeel, omdat ik hoge kwaliteit verwacht van zowel radio als televisie maak ik gebruik van de terratec pci ci kaart, inclusief alphacrypt.
Dat een aantal zenders niet terug gevonden worden bij de instelling van deze kaart heeft te maken met de frequenties waarop deze zenders worden uitgezonden.
Voor de juiste frequentielijst kan ik een ieder doorverwijzen naar: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1340775/last.

Standaard wordt er gezocht met een frequentie opvolging van acht Mhz. Als dit gewijzigd wordt in 1 Mhz, worden de kanalen wel gevonden.

Een ander punt hierbij is dat er nog steeds geen frequentie wordt gevonden (ook niet in de lijst wordt weergegeven) voor interactieve televisie.

Ook de helpdesk kon mij hier geen antwoord op geven.