Discussie: Vraag: Hulp nodig bij pakket keuze
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 11 april 2009, 20:30
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Roy-R1 Bekijk bericht
Hallo,

Aangezien de medewerkers van ziggo me geen goed antwoord kunnen geven vraag ik het hier, misschien kunnen jullie me helpen.

Ik wil graag een alles in 1 pakket pakken bij ziggo.
Bij dit pakket wou ik graag het installatiepakket digitale televisie HD hebben.
Aangezien ik met deze ontvanger niet kan opnemen was ik van plan om deze op de slaapkamer te zetten en een humax ihdr5050c te bestellen voor normaal gebruik.
Hoe wordt dit geregeld met de smartcards, zit er bij de humax standaard een smartcard die je bij ziggo kunt registreren?? en zijn hier kosten aan verbonden?

Alvast bedankt.
Er zit geen smartcard bij de Humax ontvanger, die moet je los kopen. Losse smartcards zijn overigens (evenals de ontvangers en PVR's) ook gewoon in de detailhandel of online te koop, vaak voor veel minder geld dan de officiële prijs van € 29,95. Je kunt smartcards zelf online registreren via een "Mijn Ziggo" account, aan te maken op ziggo.nl. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het registreren van extra smartcards boven de kosten voor de gekozen pakketten. Je kunt maximaal drie smartcards registreren zonder dat er extra abonnementskosten voor de gekozen extra pakketten in rekening worden gebracht.