Discussie: Klacht: Telefoonlijn blijft 'dood'
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 11 april 2009, 14:52
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
de mensen die in hun vrije tijd meelezen op het forum doen niets (ik ga niet onbeleefd mensen zomaar een PB sturen, zij moeten komen ), terwijl ik toch overal wel hulp geboden zie worden door lieden van verschillende afdelingen. Kortom, Ziggo gaat in gebreke gesteld worden en er wordt een schadevergoeding geëist
Je zegt het al. De mensen die af en toe of vaker nog hulp bieden in hun vrije tijd hebben op dat moment weinig met Ziggo te maken. Ze spreken niet námens Ziggo, ze handelen niet námens Ziggo, en Ziggo is ook niet aansprakelijk voor hun uitspraken. Zij zijn dus zeker ook niet verplicht enige hulp te bieden. Dat zij dit belangeloos wél doen, is mooi meegenomen, maar niet iets waar je recht op hebt, en is dus ook iets waar ze zelf invulling aan kunnen geven, "at their discretion".

Een ingebrekestelling gaat pas werken als je dit toonbaar maakt. Dus: stuur een aangetekende brief met een redelijke termijn waarin het probleem opgelost moet worden. Slaagt Ziggo daarin, kan in je handjes wrijven dat je dit eerst geprobeerd hebt. Doet Ziggo dit niet, ja dan kan je kijken of je het teveel betaalde abonnementsgeld terug kunt krijgen.