Los bericht bekijken
  #215  
Oud 11 april 2009, 09:08
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Wat is je punt hier nu eigenlijk? Ik betaal iets van 15 euro per maand om sowieso een bruikbare kabel aansluiting te hebben. Dat is toch het vaste tarief dan?
Je gaf in eerst instantie aan dat je denkt dat je de basis vergoeding alleen betaald omdat je de analoge kanalen hebt en dat klopt niet. Je betaald het basis tarief voor het hebben van de kabel aansluiting (zo'n 14,50) en de rest aan rechten voor de doorgifte van de TV kanalen van het basis pakket die je voorheen analoge en digitale kon bekijken, maar de laatste tijd geld er voor steeds meer kanalen van het basispakket dat ze alleen nog maar digitaal te bekijken zijn omdat Ziggo de analoge doorgifte aan het terugschroeven is. Daarbij geven ze wel aan dat het kanaal wel in het basispakket blijft, maar dan alleen nog digitaal.

Mijn punt is dat Ziggo de kanalen van het basis pakket zonder encryptie zou kunnen doorgegeven, want iedereen betaald daar voor via dat basis tarief van 15 euro nog wat, maar om ze te kunnen zien moet een klant nog extra investeringen doen omdat Ziggo graag wil weten hoeveel klanten er digitaal kijken. Alleen al aan de smartcard van 30 euro verdienen ze veel en die smartcard is voor velen onnodig als de kanalen van het basis pakket net als bij Caiway zonder encryptie worden doorgegeven.

Laatst gewijzigd door ArChie; 11 april 2009 om 09:22 Reden: Basis tarief was 14,50 i.p.v. 12,50