Los bericht bekijken
  #198  
Oud 10 april 2009, 11:42
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Saillant detail overigens vond ik dat Gradus noemde, dat hij verwacht dat de CI+ CAM ook zal gaan werken in de huidige CI CAM sloten... (Ik denk dat de werkelijke technici onder ons wel weten dat dat niet mogelijk is.)
Dan behoor je kennelijk niet tot de werkelijke technici anders had je geweten dat de CI+ CAM ook in backwardscompatible mode in een CI slot te gebruiken is bij kanalen waarvoor de digitale TV provider de CI+ CAM niet instrueert om de content met encryptie door te geven. Is overigens al eerder melding van gemaakt hier op dit forum.

Citaat:
Men mag me best na´ef vinden, maar ik vind Gradus op zich best redelijk overkomen. Mijn verwachting (puur persoonlijk dus!) is dan ook, dat de boel -zoals ik het nu werkend heb- voorlopig gewoon blijft werken. Mocht ik ge´nteresseerd zijn in HD kanalen, Sport1, eredivisie dingen, Film1 enz dan zou ik wellicht op den duur tegen problemen aan kunnen lopen.
Vos heeft voor mij in ieder geval niets toegevoegd dat al niet bekend was op de forums. Zijn uitspraken over CI/CI+ zijn net zo vaag als door andere Ziggo medewerkers gedaan zijn op forums en bieden voor de klanten met een AlphaCrypt Classic CAM nog steeds geen zekerheid dat het blijft werken. Kennelijk is men bij Ziggo geschrokken van de reacties op CI+ zodat Vos nu met een indicatie van een anderhalf jaar komt dat wij van Ziggo nog gebruik mogen maken van een standaard DVB CI CAM. Verder laat Vos doorschemeren dat het voornamelijk een eis is van de Video On Demand content leveranciers en daarvoor had Ziggo alle mogelijkheden om met een andere meer gesloten oplossing te komen omdat je daar toch een speciale door Ziggo ontwikkelde ontvanger voor nodig hebt.