Los bericht bekijken
  #56  
Oud 10 april 2009, 09:45
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Het is een mogelijkheid dat het voor anderen interessant is, hoe ik denk over zaken. Het gevaar hierin is dat ik een mening ga geven en dat zou dan weer uitgelegt kunnen worden dat die mening, een mening is van Ziggo.
Iemand die een posting maakt hoeft geen commentaar of een mening over zaken te geven.
Misschien net als ik zaken onder de aandacht brengen en dan kunnen de lezers zich een eigen mening vormen. Als voorbeeld het artikel van Dutchmedia, daar kan een lezer een mening over hebben, ik breng het onder de aandacht omdat ik "denk" dat het relevant is in deze topic, wat inderdaad gaat over het afschakelen van analoge kanalen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Het gaat er wel om wat jij denkt, want jij plaatst dit citaat omdat jij denkt dat het relevant is. En als ik vraag waarom dat relevant is komt er geen antwoord.

Een forum is juist leuk als je wilt weten wat anderen denken en waarom. En ja, ik wil weten wat jij denkt en waarom je die artikelen aanhaalt.

De openings post ging origineel over het afschakelen van analoge kanalen. Dat mag Ziggo doen, en daar zegt de mediawet niets over (ook niet jouw citaat). Daarna ging de discussie ook over het alleen maar digitaal doorgeven van zenders die door programmaraden dringend geadviseerd zijn. Ik had de indruk dat je daarom dat artikel plaatste, maar ondertussen ben ik de draad volledig kwijt.